Friday, September 3, 2010

K-Artist

Hey everyone,

Korean artists have become more and more popular among Malaysian these days. Are you really crazy for them because of their beauty? Hmmm think again. These are some of the pictures of Korean artists before and after their plastic surgery or the polite way to call it.... enhancement.

Lee Hyori

Goo Hara of KARA

Seo In Young

Jeon Ji Hyun

Jang Hee Jin

Im Soo Jung

SNSD - Girl's Generation

XOXO :P



12 comments:

  1. Semua standard2 macam mata aku je before enhancement :D

    ReplyDelete
  2. tu culture kat sana. 90% of them memang buat 'enhancement'.

    kalau ikutkan hati, mau saja terbang ke sana untuk mata ini. hehe

    ReplyDelete
  3. Ara, me tooooooooooooooo rase nak buat camtu..
    Mak aku pergi Jepun 30 tahun dulu, orang buat eye surgery ni merata2 kat jalan dengan plaster kat mata.. Macam luka jatuh je..

    ReplyDelete
  4. Then let's go to Korea together2!

    ReplyDelete
  5. ehh!! Rain jadik ikutan ramai la.

    cthnye: time cerita fullhouse ada scene Rain pakai handphone flip...tak lama lepas tu rating handphone flip ni meletop worldwide...hahaha

    ReplyDelete
  6. Hanya gay seperti Fadh saje yg akan ikut

    ReplyDelete
  7. remind me to never ever make a trip to South Korea =p

    ReplyDelete
  8. Ai San : Damn! I was planning to ask you...hahaha

    ReplyDelete

What do you reckon?